SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > GİRESUN’DA HEDEF BELEDİYELER

GİRESUN’DA HEDEF BELEDİYELER

27 Mart 2018 Salı - 07:20








AK Parti Giresun 6. Olağan Kongresi Pazar günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen kongrede Aytekin Şenlikoğlu il başkanı oldu. Kongrede yönetime Kenan Tatlı, Nail İpek, Osman Öden, Nihat Emiroğlu, Cumhur Karahasan, Emrullah Çakırmelikoğlu, Mustafa Karabıçak, Yasemin Özden, Alemdar Akar, Hatice Öztürk, Selma Cebeci, Talat Hattat, Ömer Faruk Ertem, Aşkı Konal, Gülcan Günaydın, Haldun Şehitoğlu, Gülsün Şahin, Yener Türk, Orhan Civelek, Ebru Turan, Hakan Korkmaz, Nadir Karahan, Naim Elmas, Emrah Altıyaprak, İbrahim Erhan, Mustafa Özyılmaz, Pınar Kahraman, Atakan Ayvaz ve Erdem Aydın olarak belirlendi. 

Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şimdi hedef, 2019 Mart'ında tüm ilçelerin belediye başkanlıklarını kazanmak, Giresun halkı buna hazır” dedi. 19 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi'nde coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan, ülke genelinde olduğu gibi Giresun'da da tarihe geçecek, ülke ve millet düşmanlarına esaslı bir Osmanlı tokadı indirecek bir zafere koşmak istediklerini ifade etti. Erdoğan, salondakilere “Bu salondaki siz dava arkadaşlarım başta olmak üzere, görev alsın almasın AK Parti gönüllüsü tüm kardeşlerimden 2019'a kadar çok büyük gayret bekliyorum. Kapı kapı dolaşarak bu ülkeye, bu millete elbette Giresun'a dair projelerimizi kardeşlerimize anlatmanızı istiyorum. Tabii şimdi malum iki ilçe dışında Giresun'un ilçeleri AK Parti'nin. Şimdi hedef, 2019 Mart'ında tüm ilçelerin belediye başkanlıklarını kazanmak, Giresun halkı buna hazır” diye seslendi. 

Cumhurbaşkanlarının gösterdiği hedefleri coşkulu bir şekilde karşılayan Giresunluların 2019 yerel seçimlerinde gerekeni yapacağını bu kongre göstermiştir. Yediden yetmişe tüm Giresunluların akın ettiği ve Cumhurbaşkanını samimi bir şekilde ağırladığı kongre heyecanı görülmeye değerdi. 16 yıldır, yola çıktığı ilk günden itibaren tereddütsüz bir şekilde her zaman AK Parti’yi en üst düzeyde destekleyen Giresun halkı bir kez daha bağrına bastığı Cumhurbaşkanlarını mahcup etmeyecektir. Başta Giresun Merkez olmak üzere tüm belediyelerin AK Partili olması bu kez kaçınılmazdır. 

Giresun, tarihinde en büyük hizmet ve yatırımları AK Parti’yle almış ve almaya devam etmektedir. Sağlık, Üniversite, Havaalanı, Organize Sanayi Bölgesi, Köydes hizmetleri vb. birçok alanda tarihinin en büyük yatırımlarını AK Parti döneminde almıştır. Giresun insanı da vefalıdır. Cumhurbaşkanlarının gösterdiği hedeflerle 2019 Yerel seçimlerinde gereğini yapacaktır...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap