SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Geç kalınmadı

Geç kalınmadı

18 Kasım 2017 Cumartesi - 08:09








Erken kalkan erken yol alır. Güneş hiçbir zaman üstüne doğmayacak, erken kalkarsan güne seni uyurken yakalamayacaktır. Bu sözlerden sonra gelelim bundan böyle Trabzonspor’un ilerleyeceği yol haritasına. İlk önce birlik, beraberlik içerisinde olunacak, mümkünse dedikodudan uzak durulacak.

Oyuncuların ve çalışan profesyonellerin ücretleri gecikmeden ödenecek. Antrenmanlar genelde basına ve taraftarlara açık olacak. Trabzon sevdalılarıyla iç içe olunacak. Trabzonspor Trabzon’dan idare edilecek. Ben yok, biz olmayı öğreneceğiz. Trabzonspor takımının içinde olan olaylar tesislerin dışına çıkmayacak, içeride kalacak. Çözümler içeride halledilecek. Trabzonspor içinde olanların hepsi bir amaç için uğraşıyor.

Takımın başarılı gitmesi karşılığında profesyoneller olarak maddi kazanç en önemlisi de başarmanın mutluluğu, sevinci ve hazzıdır. Geç kalınmadı diyorum, nedenini niçinine gelince de bakınca da Trabzonspor’un önünde daha uzun bir yol ve maraton var. Bu uzun yolda köprülerin altından daha çok sular akacaktır.

Süper Lig’e bakınca şu an itibariyle Trabzonspor lig sıralamasında 12. sırada bulunuyor. 11 hafta sonunda ligin lideriyle arasındaki puan farkı 13. Önünde var daha 23 hafta. Süper Lig şampiyonu olan takım ve ikinci olan takım Şampiyonlar Ligi’ne katılıyor. Bu olmazsa ligin 3’üncü, 4’üncü şartları oluşursa 5’inci olan takımlar da UFA Avrupa Ligi’ne katılıyor.

O da olmazsa Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan takım Avrupa kupalarına katılıyor. Trabzonspor ile ligin lideri ve diğerleriyle aradaki puan farkları kapanacak şekildedir. Yeter ki Trabzonspor camiası inansın. Birlik içinde beraberlik içinde olsun. Bütünleşsin, geç kalınmadığını göreceklerdir.


Ara transfer zamanına kadar puan kayıpları az olursa neden olmasın diyorum. Ara transferde yapılacak nokta atışı üç transfer içerdeki oyuncularla birlikte Trabzonspor camiasını başarıya götürecektir. Yeter ki inanılsın, inanalım. Her şey büyük Trabzonspor için. Geç kalınmamıştır. Başarılar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap