SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Futbol iyi sonuç kötü

Futbol iyi sonuç kötü

18 Şubat 2019 Pazartesi - 11:22








Trabzonspor, Alanyaspor karşısında özellikle ilk yarıda bu ligin bu yılki en iyi futbolunu oynadı. Oyunun hakimi Trabzonspor’du. Mükemmel bir Abdülkadir Ömür ile mükemmel bir takım izledik ilk yarı boyunca. Bir gün önce gazetemde "Trabzonspor nasıl oynamalı?" diye yazımı yazdığım zaman şunları söyledim: “Trabzonspor çok etkili akınlar yapacaktır. Kanatları mükemmel kullanacaktır. Merkezden etkili akınlar yapacaktır.

Çok pozisyon bulacaktır. Ama bulduğu pozisyonları gole çevirmeli. Alanyaspor’un kontrataklarına mutlaka önlem almalı." Gördük ki Trabzonspor hücum adına çok etkili akınlar yaptı. Penaltı kaçırdı. Pozisyonlar buldu. Rakibin yapacağı hızlı kontrataklara karşı önlem almıştır fakat almış olduğu önlemlerde çok yetersiz ve başarısız olmuştur. Kaleci Arda’nın kurtarışları farklı mağlubiyeti engellemiş oldu. Trabzonspor bugüne kadar bazı maçlarda çok kötü oynayarak maç kazanmıştır. Ama bu kadar iyi oynayarak maç kaybetmemiştir. Bu maç Trabzonspor adına çok şanssız bir maç olmuştur. Eğer penaltı gol olsaydı, Trabzonspor çok farklı bir galibiyetle sahadan ayrılıp, taraftara çok mutlu bir gece yaşatacaktı. Maalesef bu olmadı. Takımda o kadar genç oyuncu var ki, bu çocukların hepsinin galibiyete ihtiyacı var. Takım galip gelince özgüvenleri artacak, kendilerini geliştirme adına ve Trabzonspor’da çok kısa sürede çok büyük mesafe kat edecek duruma geleceklerdi. Ama bu mağlubiyetler genç sporcuları etkilemesin. Hepsinin performansı çok iyi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap