SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Erbaş gider

Erbaş gider

19 Kasım 2018 Pazartesi - 09:40








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da millet bahçesi açılışını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile yaptı, “Ne Gazi Mustafa Atatürk'e ne de kılık kıyafetinden dolayı herhangi bir vatandaşımıza hakaret edilmesine izin vermeyiz” ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın "kılık kıyafetinden dolayı " sözleri ile fesle dolaşan Kadir Mısıroğlu'na gönderme yaptı ve açılışta, muhalefetin istifa çağrısı yaptığı Mısıroğlu'nu ziyaret eden Ali Erbaş'ı yanına aldı. Erdoğan açılış kurdelesini de Ali Erbaş'la birlikte kesti.

Bu sözler ve kurdele kesimindeki manzara Atatürk düşmanını ziyaret eden Başkan Erbaş’a sahip çıktığı anlamı taşıyabilir. Ben biraz daha farklı bir bakıyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir süre sonra Erbaş’a yol vereceğini düşünüyorum. Neden derseniz, geride kalan süreçte hep böyle oldu, eleştirilenlere ve yanlış yapanlara önce sahip çıktı, bir süre sonra taşı gediğine koyma misali göndermiştir. Umarım Erbaş’ın gitme işi uzun sürmez.

YA İNGİLİZ UŞAĞI YA TÜRK VE İSLAM DÜŞMANI TAKİYYECİ

Kamuoyunda yaptığı ilginç çıkışlarla “Sıra dışı müftü, popstar müftü” olarak bilinen Çorum İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, sosyal medya hesabından Mısıroğlu’na “Bilinçli ya da bilinçsizce Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır. Ya İngiliz uşağıdır.  Ya Türk ve İslam düşmanı bir takiyyecidir” diye yazarak tepkisini koydu. Müftü Bıyık ile Başkan arasındaki fark bu. Fesliyi meşrulaştırmak için başkan çırpınırken, Müftü Bıyık son noktayı koydu.

UMARIM GAZİ’Yİ GÖRÜRLER


Ülkemizde fesli sahtekara ve onu ziyarete gidene sahip çıkan anlayış 2016 yılında Nusaybin’de gazi olan Hakan Akbulut’u görür. Ülkesi, milleti, devleti ve bayrağı için gözünü kırpmadan görev yapan Akbulut’a TSK’da görev yapamaz raporu verildi.

Rapor nedeniyle gazi unvanı verilmeyen Akbulut şimdi bu unvanı geri almak için uğraşıyor, bu yetmezmiş gibi 8 ay önce emekli edilmesine rağmen maaşı bile bağlanmadı. Ne yapacak benim onurlu gazim, 4 çocuğunu geçindirmek için çöplerden topladığı şişeleri satarak evini geçindirmeye çalışıyor. Vah benim ülkem vah. 15 Temmuz gazisi Sabri Ünal isyan eder, Nusaybin’de gazi olan ve evine haciz gelen Hakan Akbulut isyan eder, duyması ve görmesi gerekenler çıkar başka sözler söyler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap