SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Dertleriyle başbaşa...

Dertleriyle başbaşa...

04 Ağustos 2018 Cumartesi - 23:54








Olmayan Cagliari futboluna göre değerlendirirsek yanlış olur. Bir Italyan Serie A takımına nefes aldırmadı bizimkiler. En değerli futbolcuları kaleciyi çok fazla rahatsız etmesekte kilitledik adamları. Çıkarmadık kalenin uzağında kaptırmadan rahatlıkla top gezdirdik. Futbolla, formayla ilişiği kesilmiş sahte futbolcular Rodallega, Sosa hırlaştılar on bir metreden topu kaleye sokamadılar. Sonra pas üstüne pas yaptık bizim kalenin önünde, orta sahada, kenarlarda pas rekoru kırdık.

Nasıl gol atar bu takım sorusunun cevabını bulamadım. Bir şekilde rakip kaleyi tehtit eden isimler tercih edilmeli. Bu Rodallega bir fayda etmez. Ön libero olarak Kucka kabulde şu performansla Sosa'nın babası kadroyu yapsa bile oynatamaz. İki iş görmezden sebep Yusuf ve Abdülkadir'in yaptıklarıda boşa gitti...

Ünal hocamız isme, resme bakmadan verim üzerinden forma dağıtmalı. Bireysel yeterliliği olan, birbirini tamamlayan, her ihtiyaç olduğunda yetişenlerden on bir çıkarmalı. Stoperleri beğendim, sol açık Vahid Amir'i iyi, Abdülkadir Parmak mutlaka kullanılmalı, şu yapı içinde sadece santrafor sıkıntı duruyor, Burak yoksa Rodallega olmaz, Muhammed Beşir daha iyi neden tercih edilmez?

Gol dersini yeterince çalışmamış ilk on biri henüz bulamamış, yarışa bir hafta kala dertleriyle başbaşa Trabzonspor izledik dün akşam.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap