SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Değişim sizin kararınıza bağlı

Değişim sizin kararınıza bağlı

15 Ocak 2018 Pazartesi - 08:00








Trabzon’da bir şeylerin değişeceğini söylemiştik. Belki zaman olarak yanılsak da güzel günler yakında.

Değişimin ilk fişeği Trabzon Şoförler Odası Başkanı seçilen Ömer Hakan Usta oldu. Trabzon'un makûs talihini değiştirecek hareketin öncülüğünü yaptı. Bu yolda yürüyenler de mutlaka başarıya ulaşacaktır. Sıra, sıradanlaşan TESOB'da. Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik TESOB başkanlığı için en güçlü aday durumunda. Bahsettiğim değişim yanlılarının birleştiği isim olan İlik’e teveccüh büyük. İlik de inandığı yolda korkmadan, cesurca ortaya koyduğu fikirlerle kendisine gösterilen ilginin ne kadar doğru olduğunu dosta düşmana gösterdi.

Trabzon için 'ne kadar zor memleket' dense de bu şehrin seçilmişlerin en rahat ettiği yer olması bu işte bir yanlışlık olduğunun göstergesi değil mi? İşte bu yanlışlığı düzeltmek için elimize gelen fırsatı değerlendirme konusunda büyük fırsatlar var. Bu koltukları ateşten gömlek yapmadıktan sonra kimsenin şikayet etme hakkı yoktur. Adam gibi görev yapan kalır, yapmayan da o koltuğu terk eder gider. Öyle hiç kimsenin babasının malı olmadığını bazılarına anlatmak şart. Biz de başımızı bu yola koyanlardanız.

Dediğim gibi Trabzonumuzun menfaatine TESOB’da da değişiklik olursa sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda. Varlığıyla yokluğu belli olmayan TTSO’da da değişiklik şart gibi. Seçimler ertelenince adayların da sesi soluğu kesildi. Geçen seçimde burun farkıyla seçimi kaybeden Ahmet Sarı’nın tekrar aday olacağı kesin gibi. Seçime yakın başka isimlerin de aday olabileceği kulislerde konuşuluyor. İşte demokrasinin en büyük nimeti koltukların gelip geçici olduğunu hissettirmesi.

TTSO’da yaşanacak bir değişimden beklenen Trabzon’un vizyonunu ve hedefini çok yüksek tutmasıdır. Kendini değil Trabzon’u düşünen idarecilerle kalkınacağımız gerçeğinden hareketle girilecek seçimlerde oy vereceğiniz isimlerde bu özellikleri arayın lütfen!


Aramızda, estek köstek ilişkilere göre hareket ederseniz, değişimin sadece dedikodusunu yapar, tribünde yerinizi alırsınız. Benden söylemesi.

Kalın sağlıcakla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap