SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Buyrun buyrun geçin!

Buyrun buyrun geçin!

30 Ocak 2019 Çarşamba - 09:22








Belediyeler il ve ilçelerdeki en büyük sivil toplum örgütleridir. Belediyecilik ağır iştir ve ağır sorumluluk gerektirir. Belediye başkanları kamunun menfaatleri ile halkın menfaatlerini aynı ayarda tutmalıdır. Kamu kurumlarına 'Buyrun geçin!", halka ise 'Durun!' diyemezsiniz.

İşte böyle bir başkan geldi geçti bu şehirden. Fatih Devlet Hastanesi karşısında Kız Sanat Okulu binası o günlerde bomboş dururken Ayasofya Müzesi (şimdilerde cami) karşısına dikilen ilkokul güzel oldu diyen var mı bu memlekette?

Ek Emniyet Müdürlüğü binası bugünkü yerinde güzel oldu diyen var mı? İl Sağlık Müdürlüğü bahçesine dikilen Kızılay Kan Merkezi binası güzel oldu diyen var mı veya hemen arkasına dikilen Halk Sağlığı Laboratuvarı güzel oldu diyen var mı?  

Numune Hastanesi bahçesine dikilmeye kalkılan, ihalesi ve hafriyatı dahi yapılan, kamuoyu baskısıyla durdurulan 6 katlı İl Sağlık Müdürlüğü binasının ruhsatını kim verdi?                   

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yanındaki 11 katlı binanın ruhsatını kim verdi? Boztepe ve Çukurçayır'da iç içe girmiş olan binaların ruhsatını kim verdi?


Kim verdi biliyor musunuz? Siz verdiniz siz! Yani o belediyecilik anlayışına oy veren sizler, hepiniz sorumlusunuz. Bana ne diyemezsiniz, bilmiyordum diyemezsiniz, kandırıldım diyemezsiniz.

İşte 31 Mart 2019’da yeni bir fırsat geliyor. Vatandaşlık hakkınızı doğru ve dürüst kullanın. Kapalı kabine giriyorsunuz, vicdanınızın sesini dinleyin ve oyunuzu öyle verin. Gelecek nesillerin geleceğiyle oynamayın. Bari siz buyrun, buyrun geçin demeyin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap