SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bu filmi izlemiştik!

Bu filmi izlemiştik!

06 Mart 2018 Salı - 08:05








Bana göre Trabzonspor maçı dün Şenol hocanın yaşadığı olayla birlikte verdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Trabzonspor'un 96 yılında şampiyonluğu kaçırdığında Trabzon'da oynadığı Fenerbahçe maçı öncesini bir göz önüne getirelim.

O dönemin Fenerbahçe Başkanı Ali Şen verdiği yalan yanlış beyanlarla maç oynanmadan maçın hem havasını hem şeklini değiştirmişti.

Peki Şenol Güneş’in pazar günü havaalanında yaptığı açıklamanın yarattığı tepkilerin Ali Şen’in yaptıklarından farkı neydi? Bunu birisi bize anlatsın.

Dönelim madalyonun diğer yüzüne...

Ne yazık ki Şenol Güneş’in yaptığına bizim has Trabzonsporlular(!) öyle bir balıklama atladılar ki maç derbi havasından çıkıp sıradan bir maça dönüşüverdi sayelerinde. Ve bunun akabinde Beşiktaş elini kolunu sallaya sallaya, üstelik hiç de oynamadan, hiç yorulmadan Medical Park’tan üç puan alıp İstanbul’a gitti.


Gelelim maça…

Rıza hocanın 90 dakika içerisinde yaptığı en iyi hamle ve verdiği en doğru karar, oyunu riske ederek Rodallega ve Yusuf’u oyuna alması oldu. Aslına bakarsanız, bu değişikliği ikinci yarı değil de oyuna başlarken yapmalıydı. Merak ediyorum ve soruyorum Rıza hocaya: Allah aşkına bu Kucka’da ne buldun? Bu Kucka’ya nasıl tahammül ediyorsun?

Yazık! Trabzonspor her geçen gün büyük takım olmaktan uzaklaşmaktadır. Kendi sahanda derbi maçta bu kadar rahat mağlup oluyorsan senin büyüklüğün de tartışmaya açılır, büyük takım olarak aldığın paralar da milletin ağzında sakız olur.

Sonuç olarak yönetim kurulu hiç evirip çevirmeden mayıs ayında kulübü kongreye taşımalı. Hem sahada hem masada hem kasada dibe vuran Trabzonspor’u genel kurula gitmekten başka hiçbir şansı kalmamıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap