SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bize neler oluyor böyle!!!

Bize neler oluyor böyle!!!

26 Şubat 2018 Pazartesi - 07:30








Son zamanlarda şiddet aldı başını gidiyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Herkes birbirine nefretle bakar oldu.

Biz böyle değildik, bize ne oldu da bu hale geldik? En küçüğünden en büyüğüne kadar asi toplum olduk. Ricayı, teşekkür etmeyi unutur olduk. Bu şiddet evin içine kadar girmiş. Evde saygı sevginin yerini maddiyat almış. Şiddet sarmalından kurtulmak için hiç kimsenin bir çaba göstermemesi de ayrı toplumsal yara.

Bu sevgisizlik topluma hakim olmak üzere. Yolda birbirine yan baktı diye birbirine silah çekenleri mi ararsın, şoförlerin yol verme kavgasından ötürü birbirine silah çekmesini mi! Bu örnekler uzar gider. Bu şiddetten en çok da kadınlar mağdur. Ekonomik sıkıntıdan dolayı aileler bir bir dağılırken bazı ruh hastalarının başvurduğu kadınları dövme olayları tavan yaptı. Haberlere baktığımızda kadın şiddeti ve cinayetine rastlamamak imkansız. Kadın cinayetlerine toplum olarak alışık hale geldiğimiz bu günlerde şimdi çocuk tecavüzcüleri ile sarsıldık. Dünyanın en ağır, en büyük suçlarından biri olan çocuklara tecavüze yeltenen sapıkları da gördük. Bu manyakların derhal toplumdan uzaklaştırılması gerekir. Vatandaş bu sapıklarla aynı havayı teneffüs etmek istemiyor. Bence de bunlara yaşama şansı verilmemeli. Yaşayacaklarsa da son nefesini verene kadar yaptıklarının cezasını en ağır derecede geçirmeli.

Diyeceksiniz ki bu sapıklık bununla mı sınırlı? Bazı sözde hoca kisvesi altına gizlenmiş ruh hastalarına ne demeli? Biri çıkıyor bir bayanla erkeğin asansöre binmesinin caiz olmadığını söylüyor, diğeri ise yastıkla yatmanın şehveti uyandırdığından bahsediyor. Ben onları Allah’a havale ediyorum. Yahu yakında millet uzayda arabayla gezecek bu manyakların kurdukları fanteziye bakar mısınız!!! Müslümanlığı iki bacak arasından çıkarmayanlar yüzünden ülkemiz hak ettiği yerin çok uzağında.

Biz biz olalım, ilime, gelişmeye, icatlara önem verelim.


Atatürk’ün çizdiği yolda gerçek anlamda yürüyelim bakın göreceksiniz hayaller gerçek olacak. Kalın sağlıcakla...

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap