SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Ayrılık vakti üzerine... Görünmeyenler!!!

Ayrılık vakti üzerine... Görünmeyenler!!!

09 Şubat 2018 Cuma - 07:15








Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 'başarılı başkan' olduğunuzu halka yansıtırken…

Değerli bir insan olarak çok çalıştığınızı anlatmanız gerekir ki, "61 proje"nizin 13 tanesini uzun süreli başkanlığınızda göremeyen vatandaşın an itibarı ile % 76'sı yaptığınız hizmetler karşısında size ve de ekibinize Yunus Emrelerin, Şeyh Galiplerin, Bakilerin, Nefilerin, Pir Sultanların mısralarını anlatır bir vaziyette kalbi duygularını önde tutarak, elleri kalplerinin üzerinde bakmanın mutluluğunu yaşayabilmelidirler. Bu olguyu göremediğinizde hemfikir olan vatandaşın oranı yüzde 80'leri zorlamaktadır. Sonuç, Trabzon halkı hangi partiden olursa olsun sizden umudunu kesmiş olduğunun resmidir.

ORHAN BAŞKANIN GÖRDÜKLERİ…

Daha yenidir!

7 Şubat 2017 Günebakış gazetesinin manşetine istinaden...


"Sayıştay Büyükşehir Belediyesi'nin 2 milyon liralık kamu zararını ortaya çıkardı" haberinin yanındaki resmi belgeleri tüm kamuoyu gördüğüne göre ikinci hesabın bilinmediği sorusu üzerine iyi insanların, doğru insanların, ayaklarında çorabı, ayakkabısı olmayan çocukların, evlatlarını okula hazırlamak için boğazlarından, giyimlerinden feragat eden anaların babaların, garip gureba insanlarımızın haklarına zeval gelmemesi, iyi insan olmak için müslüman olmak gerekmiyor. Lakin müslüman olmak için iyi insan olmanın gerekliliği noktasında konunun birinci derecede muhatabı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan vatandaş belirtmesini ister: Okuduğunuz, gördüğünüz bu haber üzerine kamuoyunca bilinmeyen ikinci hesap nedir? Açıklayın. Bu, insanlarımıza yapacak olduğunuz son dokunuştur!

Vatandaşın bu sorusu negatif seleksiyon sistemi içerisinde kaybolmasın; zira açık seçik, şeffaf anlatımlar her zaman halkın düşüncelerinde yer almış ve de unutulmamıştır.

VATANDAŞIN GÖRDÜKLERİ!!

 

Ben demiyorum, Albert Einstein söylüyor.


"Öğrenmeden vazgeçildiğinde, ölmeye başlıyoruz demektir" sözünden hareketle…

Moloz mevkiinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçitten dakikada 1-2 araç geçiyor. Bunca paraya mal olan ancak bu şehre hiçbir katkısı olmayan üst geçit "hizmet" diye yapılmışsa bu yapıya istinaden neden yıkım kararı alındığını sorguluyor vatandaş. Bizler de görev sorumluluğu bilinciyle halka yansıtıyoruz. Bizler başkana 'yap, yarın yık' diye oy vermedik. Bizler size 'Trabzon'un doğasına daha derinden bakın' diye oy verdik ki her şeyi Trabzon adına daha iyi göresiniz.

Yıkım olduğunda, bu bir kamu zararı mıdır, başkan yıkım kararı almışsa bu kamu zararına neden verdiğimiz vergileri heba edersiniz?

İşte Avrasya Pazarı! İşte Kurtuluş İlkokulu'nun Hacıkasım'daki öncesinde kamu yararına kamulaştırma otopark olacak diye sonrasında değişiklikle altı otopark, üstü alışveriş merkezi Tanjant'taki esnafın durumunu soran yokken Trapark zengini Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin "ben dedim oldu" mantığının hazin sonu! 'Bu şehir bizim' diyen vatandaşlar

Cephanelik mi dersiniz, Protokol Camii mi dersiniz ne derseniz deyin de, görünmeyen bir şey var ki önce yönetenlerin başında Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun görmesi gerekliyken, bunca yılı bu şehir boşa geçirmiştir, diyenlerin yüzdesine bakın Sayın Başkan!


Bu şehrin hangi partiden olursa olsun vekilleri, bakanları, valisi, bürokratları, bu şehrin akil adamları, sivil toplum örgüt başkanları vardır. Kime sorulmuş, hangi ortak paydada buluşulmuş?

Buluşulmadığı içindir ki veda rüzgarları esmeye başlamıştır…  

Gülcemal'dan değil gün batımında beklenen vardır.

Hakikaten "Trabzon Sayın Gümrükçüoğlu'ndan yorulmuştur" diyen vatandaşa saygı duymaktan başka söylenecek bir söz yoktur!

Belediyede vatandaştır, devlette vatandaştır, birileri göremiyosa "en iyi reçete"… Ayrılık saati yaklaştı artık… "Elveda Trabzon ben gidiyorum" şarkısının ruhundadır.


Bu şehir sizden vazgeçti, siz hala itirazlarınızdan vazgeçmediniz Sayın Başkan. Japonya'da sizin anlayışınızda başkanlık yapan bir başkan var mıdır vallahi merak ederim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap