SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ABD, 550 milyon verip, 100 katını alacak...

ABD, 550 milyon verip, 100 katını alacak...

15 Şubat 2018 Perşembe - 07:00








ABD'nin, Suriye'deki YPG'ye 2019 bütçesinden de 550 milyon dolar daha ödenek ayırdığına yıllar önce bir kenara not ettiğimiz şu cümleyi bir kere daha hatırlatalım mı?

-"Siz hiç olup biteni, yani ABD’nin hala yürüttüğü BOP’u, Suriye’den sonra büyük Kürdistan’ın diğer kalan iki parçasının koparılması için sıranın Türkiye’ye ve İran’a geleceğini hiç mi hiç anlamamışsınız demektir."

Ardına da, şu BOP denilen,Büyük Ortadoğu Projesi ile Ortadoğu coğrafyasını kan gölüne dönüştürme planı için bir zamanlar "Eşbaşkanlık" övünmesi yaptığımızı da unutmadığımızı ilave edelim mi?

Konuyu da, Amerika'nın, "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" hesabıyla (550 milyon dolar verip, 550 milyar dolar almak şekliyle) Ortadoğu'dan ucuza tedarik edeceği milyarlarca varil petrol üzerine kurduğunu da işaretleyerek kapatalım.

***


KANSERLİ ÇAYIN ŞEYTANLARI!

Peygamberimiz; "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" demiştir.

Ama sanırım bu şeytanlık; çöpleri glikoz ve karbonat ile kanserli kuru çaya döndürdükten sonra, paketlere doldurup halka satanları kapsamadığı için, devlet-i aliye de gerekenleri yapmayanlar ile sektörde sesini çıkarmayan sivil toplum temsilcilerini kapsamamaktadır!

*

Yeri gelmişken, piyasada (hem de anlı şanlı marketlerde bile) bir kilogram kuru çayın, maliyet fiyatının bile altında satıldığını da (Nasıl?) hatırlatarak, halkın sağlığı ile ilgili kamu görevi yapanların da "kulağına kar suyu kaçıralım mı?"


***

KOLEKTİF HALKLAŞINCA!

Gazetelerden birinde halkın evleri ile ilgili bir haberi görmek, bir zamanlar öğrenci kolektifleri hesabıyla yapılanları öylesine bir tezatla hatırlattı ki! "Sormayın gitsin" diyeceğim ama, yok yok sorun, sorun! Zaten siz sormasınız da ben yazacağım!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap