SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > 3 puanlık lezzet

3 puanlık lezzet

29 Ocak 2018 Pazartesi - 07:05








Çaykur Rizespor, evinde oynadığı Adana Demirspor maçını Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi ile kazandı. Maç genelinde kaçırdığı sayısız gol fırsatı az kalsın yeşil – mavili takıma pahalıya patlıyordu.

Maçın genelinde baktığımız zaman Atmaca kazanmak için elinden geleni fazlasıyla yaptı diyebiliriz. Özellikle orta sahada görev alan üçlü bücür Recep, Özgür ve yeni transfer Galip geçiş paslarında biraz daha yana değil de dikine düşünseler Çaykur Rizespor maçı çok daha erken kotarabilirdi. İlk saniyelerde Galip’in Vedat’a gol attırma düşüncesi aslında bu maçın da özetiydi.

Konuk Adana Demirspor daha çok oynamaya değil de oynatmamaya dayalı bir oyun ortaya koydu. Özellikle kalecileri yerden kalkmadı ama birçok net fırsatta da kalesine duvar ören isim Kurtuluş oldu. Dünkü maçta Rizespor’un etkili ismi Samudio etkisiz kaldı. Zaten Paraguaylı oyuncu biraz kıpırdasa yeşil – mavili takım maçta çok daha önce fişi çekebilirdi düşüncesindeyim.

İbrahim hoca tam gerektiği yerde oyuncu değişikliklerine gitti, özellikle Süleyman ve Lincoln'un oyuna girmesi ile kanat atakları daha şekil aldı. Soldan Mehmet, sağdan Orhan’ın bindirmeleri derken Atmaca adeta bozuk para harcar gibi gol pozisyonlarını harcadı. Maçın kırılma anı A.Demirspor’un karambol pozisyonu oldu, üç defa kale çizgisinden geçmeyen topta kalecimiz Gökhan müthiş bir iş çıkardı. Kaçan gol pozisyonu sonrası Lincoln’un Vedat’a derinlemesine attığı pas ve Kosovalı oyuncunun temiz bir vuruşla attıgı gol sonrası dünkü üç puanlık lezzetin hakkını takım olarak aldılar. Tebrikler...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap