SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > 2. Üniversite…

2. Üniversite…

30 Temmuz 2018 Pazartesi - 09:21








Trabzon ikinci üniversiteye kavuştu. Nasıl kavuştu mevcudu ikiyi böldük 2. Üniversitemiz oldu. Herkes yeni üniversite ile birlikte istihdam alanında önemli gelişmeler yaşanacağını bekledi.  Öyle ya yen üniversite kuruluyor bir çok alanda kadrolar açılacak akademisyen ve personel alınacak diye konuşmaya başladı.

Yeni üniversitemizin kurulmasının üzerinde geçen süreçte öğrendiğim kadarı ile 7 kişiye kadro verilmiş. Beklenti içerisinde olan herkes hayal kırıklığı yaşadı. 2. Üniversite kurulması ile birlikte ilgili ilgisiz yeni yeni kadrolar açılacak bir çok kişiye iş bulacağını düşünenlerin de hevesi kursağında kaldı.

Ne diyelim yine de beklentilerin gerçekleşmesi adına adımlar atılır da Trabzon Üniversitesi önemli mesafeler alacak adımların atılması sağlanır.

SARP KAPISI

Kim ne derse desin Sarp Kapısı dert kapısı olarak her zaman gündemde kalacaktır. Batum’a giden kim olursa olsun, kime sorarsanız sorun ülkemizden girişte ve çıkıştı sıkıntı var diyecektir. Yazıktır günahtır kapıda görev yapan polisimize destek, diğer alanlarda çalışanlara destek gerek.


Polisimiz mevcut kadrosu ile pür dikkat çalışıyor, yetersiz olan personel nedeniyle yaşanan yığılma artık kabak tadı verdi. Kapıda kimse suçu polisimizde aramasın. Giriş ve çıkışlarda ülkemiz tarafında yaşanan sıkıntının çözümü için polisimize ve diğer alanlarda çalışan kadrolara takviye gerekli.

HASTANE

KTÜ Tıp Fakültesi’nin yanında lösemili çocuklarımız için hastane yapılıyor. Yapılan bu hastanenin bir an önce hizmete girmesi için gayret gösteriliyor. Çalışmalar nedeniyle yol trafiğe kapadı diye sitem ediliyor. Allah aşkına arap saçına dönen Trabzon trafiği için bu kadar hassasiyet kimse göstermiyor.

Biraz sıkıntı çekilir, yol açılır, çocuk onkoloji hastanesi tamamlanır, evlatlarımız hayat bulmaya başlar düşünmek gerek. Bugün yol için çile çektik diyenler hizmete girecek hastanede şifa bulacak çocuklarımızın hayata tutunmalarına katkıda bulunduk diye sevinip ve gurur duyacaklarına inancım tamdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap