SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ziraat Odası'nda seçim yarışı

Ziraat Odası'nda seçim yarışı

26 Ocak 2015 Pazartesi - 16:47




Ordu’nun Fatsa ilçesinde 8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Fatsa Ziraat Odası seçimlerinde adaylar kendilerini göstermeye başladı.





Fatsa Ziraat Odası Başkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan ilçeye bağlı Yukarıardıç Mahallesi Muhtarı Yılmaz Gezer, Fatsalı muhtarlara ve delegelere Fatsa Belediyesi Atatürk Parkı Restaurant’ta bir yemek vererek seçimlerde destek istedi.
Yemek davetine katılan herkese çok teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Yılmaz Gezer, “Demokrasi ortamında güzel bir seçimin geçmesini istiyorum. Diğer aday olan arkadaşlarımı da davet ettim fakat gelmediler. İşleri olduğu için gelmediklerini düşünüyorum. Ziraat odasının amacı çiftçilere hizmet vermektir. Fatsa ilçemizde 79 mahallemiz var ve toplamda 81 delegemiz var. Bolaman ve Ilıca’da nüfus sayısı çok olduğu için ikişer delege var. Bu 81 delege toplamda Fatsa ilçemizde 16 bin çiftçimizi temsil ediyor. Oy verirken delegelerimiz bu işi en iyi kim yaparsa ona oy vermesi gerekir. Benim düşüncem budur. 3 arkadaş olarak seçime gireceğiz ve karının en iyi şekilde vermesini istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap