SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Zanlı sağlık kontrolü sırasında kaçtı!

Zanlı sağlık kontrolü sırasında kaçtı!

29 Ocak 2015 Perşembe - 11:55




Ordu’nun Fatsa ilçesinde uyuşturucuyla yakalanınca tutuklanan ve sağlık kontrolü sırasında kaçan zanlı, yakalanarak cezaevine konuldu.





Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, aldıkları istihbarat üzerine Dolunay Kavşağı’nda durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada 668 adet ecstasy hap ve 20 gram toz esrar ele geçirdi. Araçta bulunan C.Ç, H.E. ve A.A, emniyet güçlerince gözaltına alındı. Şüpheliler, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede tutuklanma kararı çıkan şüphelilerden C.Ç., rapor almak için polis tarafından hastaneye götürüldü. Kan alma sonrası karşı odanın camının açık olduğunu gören C.Ç, bir anda yerinden fırlayarak camdan kaçtı. Polisler zanlının peşinden koşarken, C.Ç. karanlıkta izini kaybettirerek kaçmayı başardı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, tüm istirahattaki polisler de acil alarm verilerek göreve çağrıldı. Geniş çaplı araştırmalar sonucunda Ayazlı Mahallesi’nde bir minibüsün pikabında yakalanan C.Ç, Ünye Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap