SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yüksek sayı Başkan Revi’yi memnun etti

Yüksek sayı Başkan Revi’yi memnun etti

18 Şubat 2015 Çarşamba - 10:57




Milletvekili aday adaylığı başvurusundaki yüksek sayı Başkan Revi’yi memnun etti.





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilliği aday adaylığı başvurularındaki aşırı ilginin ‘2015 genel seçimlerinde AK Parti’nin anayasayı tek başına değiştirecek çoğunluğu elde edeceğine’ dair bir mesaj olduğunu vurguladı.

Başkan Revi, makamında hedef 6-0 yazılı afiş önünde bütün aday adaylarının başvurusunu alırken sıralama belirlendikten sonra tüm aday adaylarına bu afiş önünde çektirdikleri fotoğrafı göndereceğini belirterek “6-0 için haydi göreve çağrısında bulunacağız” dedi.

“HEPSİNE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Başvuran ve başvuracak olan bütün Milletvekili aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade eden Başkan Revi, “İlk başvuran adayımızdan son başvuracak olan adayımıza kadar bütün hepsi bizim için aynıdır. Parti binamızda başvurularını kabul ederken de her biriyle aynı şekilde ilgilenmeye çalışıyoruz. Acil durumlar olmadığı müddetçe de başvuruları bizzat ben alıyorum, ben olmadığım zamanlarda ise Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanımız Hasan Dilekoğlu başvuruları alıyor” diye konuştu.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”


Teşkilat temayül yoklamalarının 28 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında olacağını hatırlatan Başkan Revi, “Teşkilatlarımıza bu anlamda önemli görev düşmektedir, onlara güveniyoruz. Milletvekilliği aday adaylığı başvuru yapanlar da ve yapacak olduğuna dair ismi geçenler de bizler için kıymetli ve önemlidir. Biz büyük bir aileyiz bu ailenin fertleri olarak 7 Haziran genel seçimlerinde Trabzon’daki hedefimize ‘6-0’ Allah’ın izniyle ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

2002’DEN BU YANA

AK Parti Trabzon’da kurulduğundan bu yana genel seçimlerdeki milletvekili aday adayları başvuruları ise şu şekilde oluştu. 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde 18, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 43 ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde ise 34 Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapıldı. 7 Haziran 2015 genel seçimleri için ise şu ana kadar 24 resmi başvuru yapıldı. Öte yandan basın aracılığıyla aday adaylığı açıklamasını yapan fakat başvurusunu yapmayan ise 18 ismin olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap