SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yomra’nın gözdesi İbrahim Sağıroğlu

Yomra’nın gözdesi İbrahim Sağıroğlu

07 Ağustos 2013 Çarşamba - 09:01




Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,” Bizim amacımız Yomra’ya hizmet etmektir. Şartlarımızı zorlayarak hizmetin en iyisini gerçekleştirmeye çalış





Yusuf Keskin Trabzon’un merkeze yakın ilçelerinden Yomra’da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Demokrat Partili Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu siyasi partiler içerisinde en gözde aday olarak göze çarpıyor. AK Parti’ye mi yoksa MHP’yemi geçecek tartışmaları arasında o şimdilik Demokrat Parti çatısı altında yoluna emin adımlarla devam ederken katıldığı her iftar programında vatandaşın da yoğun ilgisini üzerine çekiyor. İkisu köyündeki iftarda da yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Sağıroğlu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada halk adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağıroğlu, “Bizim amacımız Yomra’ya hizmet etmektir. Şartlarımızı zorlayarak hizmetin en iyisini gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap