SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yolsuzluğa dur diyecek savcı yok mu?

Yolsuzluğa dur diyecek savcı yok mu?

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 10:44




9 yıldır FİSKOBİRLİK’ten alacağı olan fındık üreticisi Turan Yıldız, birliğin şubesine giderek yönetimi eleştirdi, alacağını istedi. Şikâyetlerine cev





FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın, üreticiye olan borçları için “Ödeyen var, alan yok” sözleri 9 yıldır birlikten alacağını alamayan fındık üreticisi Turan Yıldız’ı isyan ettirdi. Değirmendere’deki FİSKOBİRLİK şubesine giden fındık üreticisi Turan Yıldız, kurumun kapısına ‘Hırsızlar karar almış, üretici kimin umurunda’, ‘Yolsuzluğa, aymazlığa dur diyebilecek savcı yok mu’ yazılı afişler asıp tek başına üreticinin sesini duyurarak savcıları göreve davet etti.

BIRAKIN GİDİN

Protesto eylemi gerçekleştiren ancak kurumda hiçbir muhatap bulamayan Yıldız’ın öfkesi katbekat arttı. Yıldız, “Türkiye’de dün de yandaşlar korunuyordu, bugün de yandaşlar korunuyor. Yönetim kurulu, yandaşı ve yandaşları kurumu batırarak akbaba ve hortumcu rollerini uygulamışlardır. Trabzon temsilcisi hırsızları nerede, akbabaları nerede? Muhatap arıyorum. 9 yıldır emeğimin karşılığını istiyorum. Ödeyemiyorsanız bırakın gidin, kurumu kayyuma devredin” diye konuştu.

VERİN ÜRÜNÜMÜ

“Bu kurum burada niye duruyor, kapatalım o zaman burayı” diyen Yıldız, şunları kaydetti: “Ayın 22’sinde boya alacağım, buraları boyaya bulayacağım ve kendimi zincire vuracağım. Tutuklanmayı göze alacağım. Emeğimin karşılığını verin, son kez uyarıyorum. Ben 4 ton ürünümün karşılığında 250 kilogramın parasını aldım. 3 bin 750 kilo ürünümü bana teslim edin, dışarıda gidip satarım. Yönetimden kimse yok. Dalkavuklar, kuzgunlar, akbabalar yiyen yiyene... 5 milyon lira özelleşme yaptığınızı kendi beyanatınızla bildiriyorsunuz.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap