SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yol sevincine çiğ köfteli kutlama

Yol sevincine çiğ köfteli kutlama

22 Şubat 2013 Cuma - 11:15




Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Soğukpınar beldesinde iki mahalle yeni yola kavuştu. Mahalle halkı yol sevinçlerini çiğ köfteyle kutladı.





Soğukpınar Belde Belediyesi mahalle yollarında iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye vatandaş işbirliyle Soğukpınar merkez mahallesi ile Dikmen Mahallesi yeni yola kavuştu. Belediye Başkanı Özcan Özdemir, yaptığı açıklamada, Belediye vatandaş işbirliğiyle Soğukpınar merkez mahallesi ile Dikmen mahallesinin 2,5 km’lik ikinci yeni yola kavuştuğunu söyledi. Havaların iyi geçmesiyle geçen yıl yarım kalan çalışmalara yeniden başladıklarını vurgulayan Özdemir, “Geçen yıl diğer mahallelerde bu tür çalışma yapmıştık. Bu yıl da merkez ve Dikmen Mahallesi'nde yeni yol açma çalışmasına devam ediyoruz. Bu yolların açılmasıyla vatandaşlarımız çok daha rahat ulaşım sağlayacak. Beldenin en verimli alanı olan bu bölgenin yola kavuşması ekonomik açıdan da vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek. Belediyemiz bu yöndeki çalışmalarını imkanlar dahilinde sürdürecek. Yapıcı olmanın ve kalıcı hizmet vermenin mutluluğu içindeyiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap