SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yol çilesi

Yol çilesi

18 Ekim 2015 Pazar - 10:34




Akçaabat’tan Düzlük Mahallesi’ne şoförlük yapan İbrahim Tuysuz, yolun bir kısmının bozuk olması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirterek, yetkili





Akçaabat ilçesinden Düzlük Mahallesi’ne dolmuş şoförlüğü yapan İbrahim Tuysuz, yolun bir kısmı bozuk ve patika olmasından dolayı maddi olarak mağdur oldu. Yaklaşık 4 ay önce yolun altyapı çalışmalarının Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapıldığını belirten Tuysuz, “Başlandı başlanmasına ama tamamlanmayarak öylece bırakıldı. 11 km’lik yol boyunca dolmuşçuluk yapıyoruz. Yaklaşık 4 ay önce DSİ ekipleri burada altyapı çalışması yaparak yolun altına boruları döşedi. Yolun asfaltlanmayıp patika halde bırakılması, yağmurlarla boruların tıkanmasına neden oldu” dedi.

ZARARDAYIM

Son 4 ay içinde 1200 TL’den fazla masrafı olduğunu belirten İbrahim Tuysuz, “Yolun bozuk olmasından dolayı 2 tane lastik değiştirmek durumunda kaldım. Sadece lastik değiştirsem bir şey değil, iki defa makas kırıldı. Yoldaki sivri çakıllar ve benzeri maddeler arabaya çok fazla zarar veriyor. Bu nedenle 4 içinde 1200TL’den fazla zararım oldu” dedi.

KULAK VERİN

Yetkilileri göreve çağıran Tuysuz, “Bu yoldan Düzlük Mahallesi’ne her saat başı sefer yapıyorum. BiMER’i aradım, sadece bilgilerimi aldı ama geri dönüş olmadı. Birilerinin gelip burada çektiğimiz sıkıntıya kulak vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yusuf ARSLAN 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap