SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yok mu bu sesi duyan?

Yok mu bu sesi duyan?

28 Ocak 2016 Perşembe - 10:33




Engelli Osman Suiçmez, yoğun kardan kapanan yolları açan kimse olmadığını söyleyerek isyan etti.





Trabzon’un Köprübaşı ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nde oturan engelli Osman Suiçmez, yoğun kardan kapanan yolları açan kimse olmadığını söyleyerek isyan etti.

654_15

Mahallede karın 1 buçuk metreye ulaştığını belirten Suiçmez, “Ben yüzde 80 yürüme engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum biriyim. 1 haftayı aşkın süredir evden çıkamıyorum. Yolların açılması için kaymakamlıktan belediyeye kadar aramadığım yer kalmadı. Ancak araç olmadığı için gelemeyeceklerini söyleyip telefonu kapatıyorlar. Eğer güneşin çıkıp da karları eritmesini bekleyeceksem 15 gün daha evde mahsur kaldım demektir” dedi. Suiçmez, şöyle devam etti: “Erzak hazır ama olası bir durumda engelli olduğum için hastaneye gitmem gerekirse nasıl gideceğim? Engelli bir vatandaş olarak elimde kazma kürekle kendi yollarımı kendim açmaya çalışıyorum. Yetkililerden ulaşabildiğimi aradım ama kimse bana yardım elini uzatmadı. Öyle ki köyün girişine kadar gelen kepçenin operatörüne ‘az yukarıda engelli bir vatandaş var’ dediler, adam oralı bile olmadı. Yok mu bana yardım edecek birileri?”

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap