SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yıldız: Gençlerimizi kutluyoruz!

Yıldız: Gençlerimizi kutluyoruz!

11 Temmuz 2017 Salı - 17:45




LYS sınavı sonuçlarının açıklanması ile birlikte ilk açıklama Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’dan geldi.





Yıldız tüm, üniversiteli adaylarını kutladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Öğrencilerimiz YGS, ardında LYS sınavları ile önemli bir maratonu tamamlamış oldular, hepsini kutluyorum.

Onlar bizim şüphesiz çok güvendiğimiz geleceğimizdir. Avrasya Üniversitesi olarak eğitime başladığımız ilk günden beri gençlerimizi daha donanımlı, ülkesini seven, bayrağına sarılan, kültürünü koruyan ve sahiplenen gençler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz.

Ne mutlu bize ki ülkemizin bu güzel şehrinde geleceğimiz için yatırım yapmak bizlere nasip olmuştur. Bugün LYS sonuçlarının açıklanması ile birlikte telefonlarımız susmaz oldu. Yine şehrimizin lokomotifi olan üniversitemize ülkemizin dört bir yanında müthiş bir ilgi var. Bize güvenen evlatlarını teslim eden ve edecek olan tüm ailelerimize şimdiden şükranlarımı sunuyorum."

TERCİH DANIMŞA MERKEZLERİMİZDEN FAYDALANIN

Yıldız, "18 Temmuzda başlayacak olan üniversite tercihlerinde öğrencilerimize yardımcı olabilmek adına bir planlama yaptık. Üç ayrı Yerleşkemizde tercih danışma merkezleri kuruyoruz.


Öğrencilerimiz hiç çekinmesinler, velilerimiz şu andan itibaren üniversitemize gelerek akıllarına takılan tüm soruları rehberlerimize sorabilirler. Tercihler bitene kadar uzman rehberlerimiz ile onlarla beraber olacak olan hocalarımız bölümler hakkında da gelen öğrenci ve velilerimize bilgi sunacaklar.

Hatta tercih süresince meydan mevkiinden her saat başı otobüsümüz gelmek isteyen velilerimizi ve üniversiteli adayı öğrencilerimizi bu danışma merkezimize getirecektir.

Bu bilgiyi de kamuoyu ile paylaşmak istedim. Bizler şimdiden ülkesi için çaba harcayan, ter döken tüm gençlerimizi kutluyor, LYS sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap