SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yeni Cami ibadete açıldı

Yeni Cami ibadete açıldı

21 Mayıs 2013 Salı - 09:10




Hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olan Çarşıbaşı Merkez Yeni Cami törenle hizmete girdi.





Muhammet TAŞ Çarşıbaşı Merkez Yeni Cami törenle ibadete açıldı. Hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olan caminin yapımı sırasında Çarşıbaşılı iş adamı Mehmet Akaydın 500 bin TL yardımda bulunurken, 450 bin TL de Çarşıbaşılı vatandaşlar tarafından karşılandı. 4,5 yılda tamamlanan caminin açılış törenine, Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Erhan, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, İlçe Müftüsü Yahya Semiz, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Yahya Semiz, caminin ilçeye ve tüm İslam alemine hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Minare henüz yapılmamasına rağmen Selimiye Camii minaresinin benzeri düşünülüyor" dedi. Açılışta, 30 bin TL ödeyerek caminin tezyinat yazılarını yazdıran iş adamı Şevket Kobya’ya, Mehmet Akaydın adına İmam- Hatip Halit Bostan’a, caminin halılarını temin eden Ankaralı iş adamı Ali Rıza Öcal ve bu organizasyonda emeği geçen Ankara Çarşıbaşılılar Derneği ile caminin yapımı için 20 bin TL bağışlayan Mimar Ali Bahat’a plaket verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap