SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yatırım fırtınası devam edecek

Yatırım fırtınası devam edecek

12 Ekim 2015 Pazartesi - 09:38




Gazetemize yaptığı ziyarette ‘Büyük Mitinge’ katılımın yoğun olacağını belirten Başkan Genç, Trabzon’a yönelik müjdelerin verileceğini söyledi.





Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, gazetemizi ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcımız Deniz Toplu, Yayın Koordinatörümüz Asım Kemal Güner, diğer yöneticiler ve çalışanlarla bir araya Başkan Genç onlarla bir süre sohbet etti. Gazeteyi birçok kez ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Genç, gazetenin bölgede bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte gazetecilik anlamında çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi. Trabzon’un 1 Kasım seçimlerinde istikrardan ve tek parti iktidarından yana oy kullanacağından şüphe etmediğini vurgulayan Başkan Genç, bu kapsamda Başbakan’ın 13 Ekim’de Trabzon’da gerçekleştireceği ‘büyük mitinge’ katılımın da çok kalabalık olacağını düşündüğünü ifade ederek, "Tek parti iktidarıyla yakalanan kalkınma ve yatırım hamlesinin devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinde inşallah Trabzonlular olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz" dedi.

YATIRIM FIRTINASI DEVAM EDECEK

Son on yılda Trabzon’a yatırım ve proje anlamında çok ciddi yatırımlar yapıldığını kaydeden Başkan Genç, şunları kaydetti: "Kanuni Hastanesi, Avrasya Üniversitesi, tüneller, yeni karayolları gibi pek çok yatırımlar yapıldı. Trabzon belki elli yılda alacağı yatırım ve hizmetleri on yıl gibi kısa sürede hayata geçirerek büyük bir atılım gerçekleştirdi. Sayın Başbakanımız 13 Ekim Salı günü Meydan Parkı’nda Büyük Trabzon Mitingi’ni gerçekleştirecek. Bu mitingde Trabzon’a yönelik olarak hükümetimizin yeni hizmet ve projelerini müjdeleyecek. İnşallah Trabzonlular da Sayın Başbakanımızın Trabzon’a olan bu teveccühüne çok kalabalık bir katılımla, Meydan Parkı’nı tıklım tıklım doldurarak karşılık verecektir. Zira Başbakanımız, başbakanlık görevini üstlendiğinden bu yana Trabzon’a birçok kez ziyaret gerçekleştirdi. Bu da onun Trabzon’a ve Trabzonlulara olan muhabbetinin en somut göstergesidir. Başbakanımız bu gelişlerinde de her zaman yeni müjdelerle biz Trabzonluları sevindirdi. Trabzonlular bunun karşılığını Büyük Trabzon Mitingi’nde ve 1 Kasım Seçimleri’nde en güzel şekilde verecektir diye düşünüyorum. Bu konuda bütün Trabzonlulardan ellerinden gelen gücü sonuna kadar kullanmalarını istiyorum. Trabzon’dan destek ne kadar güçlü olursa biz siyasetçilerin de Ankara’ya gittiğimizde elleri daha güçlü olur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap