SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yaşlılara sahip çıkalım

Yaşlılara sahip çıkalım

18 Mart 2014 Salı - 11:51




Yaşlılar Derneği Trabzon Şube Başkanı Perihan Büyükçulha, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, ak saçlıların bir gün değil her gün hatırla





Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası "Yaşlılar Haftası" olarak kutlanıyor. Yaşlıları Koruma Derneği Trabzon Şube Başkanı Perihan Büyükçulha, hafta dolayısıyla yaptığı açıklamada, önemli mesajlar verdi. Büyükçulha, "Yaşlılar Haftası, yaşlılarımızın toplumumuzun gelişimine yaptıkları katkıları hatırlamak ve onlara göstermemiz gereken saygıyı bir kez daha vurgulamak amacıyla kutlanmaktadır. Yaşlılarımızı yılda bir kez hatırlamak ve yılın diğer zamanlarında yok saymak demek değildir" dedi. OF BİLE DEME Büyükçulha, Kur’an-ı Kerim’deki İsra suresine dikkat çekerek şunları söyledi: "Anaya ve babaya çok iyi davranın. Onlardan biri yahut her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına gelirse sakın onlara ‘of’ bile deme. Onları azarlama, onlara tatlı, iltifatlı söz söyle."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap