SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yalan ihbarın faturası ağır olur

Yalan ihbarın faturası ağır olur

27 Ağustos 2017 Pazar - 18:00




Maçka’daki PKK’lıların yakalanması için güvenlik güçleri gece gündüz çalışırken yapılan bir ihbar asılsız çıktı. Yetkililer, bu tür ihbarların rota şa





KAFALAR KARIŞTI

Trabzon’da kafaları karıştıran olay! Trabzon’un Maçka ilçesinde son iki yıldır konuşlanan ve son olarak 11 Ağustos günü Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden PKK’lı hainlerin yakalanması için istihbarat birimleri ve Ankara’dan gelen özel ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

EKİPLER ALARMDA

Yapılan incelemelerde bu güne kadar Jandarma İstihbarat birimlerinin hazırladığı raporların tamamı doğru çıkarken bir de yapılan bazı asılsız ihbarlar göze çarpıyor. Son olarak Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çağlayan Okçular Mahallesi’nde S.Y. isimli bir vatandaşın PKK’lı teröristleri bölgede gördüğü yönündeki ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

ARAŞTIRMA YAPILSIN


Bölgeye intikal eden jandarma ekipleri ihbarın doğru olmadığını anlayınca geri döndü. Bu tarz ihbarların ardından görüş bildiren uzmanlar ise, “Vatandaş gördüğü avcıyı PKK’lı sanabilir ancak bazı ihbarların da hedef saptırmak amaçlı olabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda zaten güvenlik birimlerimiz gerekli araştırmayı yapıyor” ifadelerini kullandılar.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap