SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yağmur akşamları Samsun'da

Yağmur akşamları Samsun'da

26 Nisan 2016 Salı - 10:33




Diyanet İşler Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğretim Kredi ve Yurtları Kurumu Genel Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği “Yağmur Akşamla





Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilerin yoğun olarak katıldığı program, Karadeniz Yurt Müdürlüğü öğrencisi Muhammed Emin Fırat’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından “Yağmur” naatının yazarı şair Nurullah Genç okuduğu şiirleri ve söyleşisiyle programa katkı sağladı. Daha sonra program Aykut Kuşkaya’nın verdiği konserle devam etti. Programın ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davutçu ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, programcılara çiçek ve plaket takdim ettiler. Programın sonunda da Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma ve Hadis Ezberleme Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri ödülleri verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap