SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vizyon projelerle çağ atlayacağız

Vizyon projelerle çağ atlayacağız

05 Haziran 2017 Pazartesi - 13:36




Belediye Başkanı Ercan Çimen vizyon proje olarak nitelendirdiği Bahçecik Barajı ve Gümüşhane-Bayburt Havaalanı ile ilin çağ atlayacağını belirtti.





Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan Bahçecik Barajı ve Gümüşhane-Bayburt Havaalanı yapımının 2017 yılı yatırım programına alınmasından ötürü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'a teşekkür etti. Başkan Çimen, Gümüşhane'nin vizyon projelerinin tek tek hayata geçtiğini belirtti.

YAKINDAN TAKİP

Çimen, “Son 14 yılda şehrimizde birçok alanda önemli projelere imza atıldı. Salyazı'da yapımına 1994 yılında başlanan ancak daha sonra inşası duran havaalanının yapılacağı müjdesini Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'dan daha önce almıştık. Son olarak Maliye Başkanımız sayın Naci Ağbal, havaalanımızın yapılması için süreci yakından takip ederek, Yüksek Planlama Kurulu kararı ile 2017 Yılı Yatırım Programına alınmasını sağladı. Projenin Gümüşhane’mizde bölgemize ve Türkiye’ye hayırlı olması diliyorum. Havaalanı sayesinde şehrimiz ulaşımda çağ atlayacak” dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap