SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vicdanınız hiç yok mu?

Vicdanınız hiç yok mu?

09 Şubat 2016 Salı - 10:46




Çayeli’nde, Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırılmak üzere toplanan yardımlar çöpten çıktı. Duruma sinirlenen vatandaşlar ise yetkililer hakkında işlem





YAZIK GÜNAH

Rize Çayeli Belediye Başkanlığı öncülüğünde Suriye’deki Türkmenler'e ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıldı. Yardım Komitesi tarafından toplanan yardımların bir kısmı geçtiğimiz günlerde Suriye’ye ulaştırılırken, bir kısmı ise dere kenarında bulundu.

SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Bulunan yardım kolileri ile çuvallar içerisindeki malzeme ve giysilerin üstünün bir süre önce toprakla örtüldüğü anlaşıldı. Konu sosyal medyada paylaşılınca vatandaşlar duruma sert tepki göstererek yardımları toplayanlar hakkında işlem yapılmasını istediler.

VATANDAŞ TEPKİLİ


Görgü şahitleri ise yaptıkları açıklamada, “Yazık günah, madem bunları yerine ulaştıramıyorsunuz, Çayeli’nde bunlara ihtiyacı olan birçok fakir vatandaş var. Bu yardımlar ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılabilirdi” ifadelerini kullandılar.

Konu sosyal medyada paylaşılıp tepki çekince, Çayeli Belediye Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada yardımların Suriye’ye gönderildiği, kullanılmayacak durumda olanların ise hafriyat sahasında imha edilmek için oraya döküldüğü belirtildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap