SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vatandaşımın hayır duası bana yeter

Vatandaşımın hayır duası bana yeter

01 Şubat 2016 Pazartesi - 09:27




Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu karla mücadele sonrasında ilçesindeki mahalleleri dolaşarak vatandaşlarının istek ve sıkıntılarını





Başkan Sağıroğlu, hafta sonunda yardımcısı Cevdet Binay ile birlikte Yomra’nın en yüksek mahalleleri olan Çamlıyurt ve Tandırlı mahallelerine çıkarak vatandaşlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Sağıroğlu, vatandaşın hükümdarı değil, hizmetkarı olduklarını belirterek, “ Ne ben ne ekibim kar yağışı başladığı andan itibaren uyumadı. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için adeta seferber olduk. 30 kişilik çalışma ekibi ve 18 iş makinasıyla koordineli bir çalışma yaptık. Kısa bir süre içerisinde tüm mahallelerimize ulaşımı sağladık. Yaptığımız çalışmalar sonrasında mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın bir istek ve sıkıntılarını dinlemek istedik. Buralarda da gördük ki yaptığımız çalışmalarla halkımızın büyük takdirini kazanmışız. Biz vatandaşımıza hizmet için varız. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettirip vatandaşlarımızın hayır duasını almak istiyoruz.  Bu bize yeterde artar. Bundan daha büyük bir mutluluk olmaz” dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap