SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Yavuz’dan kadir gecesi mesajı

Vali Yavuz’dan kadir gecesi mesajı

01 Temmuz 2016 Cuma - 13:33




Yavuz, mesajında, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin şehri, ülkeyi, aziz milleti ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde ba





Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin, kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunduğunu vurgulayan Yavuz, "Aziz hemşehrilerimizin bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak bu gecenin feyzinden manen en iyi biçimde faydalanacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.

Vali Yavuz, mesajında, "Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gecede, gönül coğrafyamızın yaşadığı bu sancılı dönemleri en iyi biçimde bertaraf etmek ve acıları milletçe sarabilmek için tek yürek olup bizlere lütfedilen dua ve niyaz bereketinden olabildiğince yararlanmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Trabzonlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap