SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Randevu Verdi

Vali Randevu Verdi

30 Mayıs 2012 Çarşamba - 11:34




Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı'na katılmak üzere Sürmene ilçesi Çamburnu Kutlular katı atık düzenli depolama sahasındaki tesisl





Araklı ilçesinden minibüslerle Trabzon'a gelen onlarca vatandaş, Turup mevkiinde, yaklaşık 400 dönümlük sarıçam ve ladin ağaçlarının bulunduğu araziye kurulmak istenen Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni protesto için ellerindeki pankartlarla Trabzon Valiliği önüne geldi. Vali Dr. Recep Kızılcık’ın makam aracının önünü kesen köylüler, katı atık çöp tesisinin yapılmasını istemediklerini belirterek Kızılcık'a dertlerini anlatmak istediler. Onlarca vatandaşın protestolarına maruz kalan Vali Kızılcık, aracına binmeyerek kızgın vatandaşları sakinleştirmek için uğraş verirken, Sürmene ilçesinde bir toplantıya katılmak zorunda olduğunu ve toplantı sonrası makamında aralarından seçecekleri 3-4 kişiyi kabul edip dinleyeceğini söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap