SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Öz'e özel hata!

Vali Öz'e özel hata!

11 Nisan 2015 Cumartesi - 10:21




Emniyet Genel Müdürlüğünün yolladığı özel ekip; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü yanlış yönlendirip çelişkili açıklamalar yapmasına neden oldu.





Fenerbahçe otobüsü Sürmene ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, art arda açıklamalar yapınca bir anda hedef adam oldu ve olay unutuldu. Vali Öz, iki şahsın gözaltına alınmasında "Olayın failleri bunlardır" diyerek net bir bilgi verdi. Bu bilgiyi vali kimden aldı? Daha sonra şahıslar serbest kalınca kafalar karıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İçişleri Bakanlığına direkt emri üzerine Trabzon’a özel ekip gönderildi. Bu ekip içerisinde Terörle Mücadele Daire Başkan Yardımcısı ile Asayiş Dairesinde görevli uzman müfettişler bulunuyordu. Pazar günü Trabzon’a gelen bu ekibin çalışmaları sonucu Salı sabahı iki kişi gözaltına alındı. Bu uzman ekip Vali Öz’e, gözaltına alınan şahısların bu olayın failleri olduklarını ifade etti. Bunun üzerine Vali Öz de basına o açıklamayı yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap