SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Öz'den göçük açıklaması!

Vali Öz'den göçük açıklaması!

16 Mart 2015 Pazartesi - 12:10




Trabzon'da, istinat duvarının çökmesi sonucu kapanan Karadeniz Sahil Yolu'ndaki ulaşım, Akyazı stadı inşaat alanından sağlanıyor.





Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Akyazı'da yaşanan göçük ile ilgili açıklamalrda bulundu...

Trabzon'da, istinat duvarının çökmesi sonucu kapanan Karadeniz Sahil Yolu'ndaki ulaşım, Akyazı stadı inşaat alanından sağlanıyor. 

Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki yamaçtaki binanın istinat duvarının gece saatlerinde çökmesi ve kaya parçalarının yuvarlanması üzerine kapanan Karadeniz Sahil Yolu, güvenlik nedeniyle söz konusu noktada kapalı tutuluyor. 

Ulaşım, Akyazı stadyum sahası içinden sağlanırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu. 

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Akyazı Mahallesi'nde inşa edilmekte olan bir binanın istinat duvarının yıkılması ve beraberindeki toprak kayması sonucu Trabzon-Samsun karayolunun ulaşıma kapandığını belirtti. 

Toprak kayması nedeniyle karayolundan geçmekte olan bir minibüsün zarar gördüğünü ifade eden Vali Öz, şunları kaydetti: 


"Minibüsün içerisinde bulunan bir kişi de hafif yaralanmıştır. Tüm ekiplerimiz olay yerine anında ulaşmış, yolun temizlenmesi çalışmalarına başlanılmıştır. Bölgede yeniden oluşabilecek toprak kayması riski nedeniyle temizlenen yol trafiğe açılmayıp, ulaşım Akyazı stadyum sahası içerisinden çift taraflı sağlanacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap