SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Öz'de Polis Haftası ziyareti

Vali Öz'de Polis Haftası ziyareti

08 Nisan 2015 Çarşamba - 13:56




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.





Vali Abdil Celil Öz, Emniyet'i ziyaret etti... Trabzon'un Sürmene ilçesinde 4 Nisan Cumartesi gecesi Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan iki şahsın sorgusu Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde sürerken, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.  İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'a yapılan ziyaretin Polis Haftası kapsamında yapılan bir ziyaret olduğu belirtilirken, ziyaret sonrası Emniyet Müdürlüğü bahçesi çıkışında gözaltında bulunan Emre A. ve Nihat S.'nin yakınları Vali Abdil Celil Öz ile görüşmek istedi. Ancak Öz'ün aracı ailelerin yanından durmayarak Emniyet binasından ayrılırken, arkadan gelen koruma aracı bir basın mensubuna çarparak hafif şekilde yaralanmasına neden oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap