SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali keşifte

Vali keşifte

03 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:45




Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizm potansiyelini arttırmak amacıyla yeni turizm alanları keşfetmek için Karadağ Kanyonu'nu inceledi.





Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizm potansiyelini arttırmak amacıyla yeni turizm alanları keşfetmek için kolları sıvadı. Altınordu ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde bulunan ‘Karadağ Kanyonu'nu inceleyen Vali Balkanlıoğlu, beraberinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, DSİ 75.Şube Müdürü Mehmet Kurul, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ali Hıdır, Zafer Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Şimşek ve mahallelilerle birlikte kanyon üzerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Ordu’nun turizm potansiyelinin son derce yüksek bir il olduğunu hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, turistlerin doğal güzellikleri yerinde görmek ve huzuru bulmak için Ordu’ya koştuklarını söyledi. Keşfedilmemiş turistik yerler gerekli bakımlarının yapılarak turizme açılması için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, Karadağ Kanyonu’nun turizm açısından son derce önemli olduğunun altını çizdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap