SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Karahan'dan yerinde inceleme

Vali Karahan'dan yerinde inceleme

11 Ocak 2015 Pazar - 16:12




Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Özel İdaresi ekiplerince yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde izleyerek yetkililerden bilgi aldı.





Vali Karahan, ilk olarak Ülper Asfalt ve Konkasör Şantiyesi'ni ziyaret ederken, ardından Lapa, Ergence, Kemaliye ve Camili Erimez grup yolunda İl Özel İdaresince yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Gittiği köylerde halkının sıkıntılarını dinleyerek sohbet eden ve yaşlı vatandaşların evlerini de ziyaret eden Vali Karahan, bir ihtiyaçları olup, olmadığını sordu. Vatandaşlar, Vali Karahan’a kar nedeniyle kapanan yolların kısa sürede açılarak mağduriyetlerinin giderildiği söylenerek memnuniyetleri dile getirilirken, yapılan şikayetlerin başında en büyük sorun olarak sık sık yaşanan elektrik kesintileri olduğunu söylendi.

Vali Hasan Karahan da olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için il genelinde 63 ekibin sürekli karla mücadele çalışması yaparak yolların ulaşıma açılmasına çalışıldığını, bugün itibariyle il genelinde İl Özel İdaresi yol ağında bulunan 550 köy yolundan 374 tanesinin ulaşıma açıldığını 176 köy yolunda ise karla mücadelenin devam ettiğini, elektrik kesintileri ile ilgili aksaklıkların giderilmesi için de ildeki yetkili mercilere bu sorunların biran önce giderilmesi için gerekli talimatın verileceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap