SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali Balkanlıoğlu'ndan onur ödülü

Vali Balkanlıoğlu'ndan onur ödülü

02 Temmuz 2017 Pazar - 16:34




Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, valilik basın danışmanı Mustafa Sezer'e Ordu'nun tanıtımına sunduğu





Vali Balkanlıoğlu, makamında ağırladığı Sezer ile bir süre sohbet etti. Daha sonra ödülünü Sezer'e veren Vali Balkanlıoğlu'u, Mustafa Sezer'in üç yıldır görev yaptığı Ordu'da kentin tanıtımına ciddi katkı sunduğunu söyledi. Sezer'in girişimleri sonucu Ordu'da düzenlenen birçok etkinliğin ulusal medyada geniş yer aldığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Mustafa kardeşimizin yaptığı birçok proje Ordu'yu ve Karadeniz'i adeta şaha kaldırdı. Bu projelerin sayesinde binlerce yerli ve yabancı turist Ordu'ya geldi. Dolayısıyla sevgili dostumuzun bu başarısı bizlerinde taktirini topladı." dedi.

Mustafa Sezer'in sıra dışı çalışmalarının ayrıca taktir edildiğini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, Sezer'e bundan sonraki yaşam hayatında da başarılar diledi. Vali Balkanlıoğlu'dan "Yaşam Boyu Onur Ödülü" almaya hak kazanan Sezer ise çok duygulandığını ve kendisine ödülü veren Balkanlıoğlu'na teşekkür etti. Sezer, bundan sonrada Ordu'nun tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğini, bu süreçte kendisine destek olan valilik çalışanları ile Ordu basınına da ayrıca teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap