SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vali araç durdurdu

Vali araç durdurdu

04 Temmuz 2016 Pazartesi - 10:09




Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin' projesini uygulama alanında denetledi





Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her Ramazan Bayramı öncesi yapılan 'Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin' yol uygulamasına katıldı. Araçları durduran Vali Karahan, sürücülere çay ikram etti. Keşap Otogar mevkiinde yapılan uygulamaya katılarak araçları durduran Vali Karahan, mola alanına gelen sürücülerle sohbet ederek uzun yoldan geldikleri için dinlenmeleri gerektiğini söyledi.

MOLA UYGULAMASI

Uygulamanın uzun yoldan gelen sürücülerin bir çay içimi dinlenmesini sağlayarak yol yorgunluğunu aldığını belirten Karahan, "Mola alanına gelen sürücüler yorgunluklarını çay ile attıktan sonra daha rahat bir şekilde yola devam etmeleri için güzel bir uygulama" dedi.

Karahan, "Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince, proje uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı trafiğinin başladığı 2 Temmuz Cumartesi günü ile Bayram tatili bitimi olan 10 Temmuz Pazar günleri arasında, 'Mola' uygulaması yapılarak bayram öncesi ve sonrası aileler güvenli bir yolculuk yapacak" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER


Yol uygulamasından memnun olan sürücüler ise Vali Karahan ve beraberindekilere teşekkür ederek güzergahlarına devam etti. Yol uygulamasında Vali Karahan'a İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de eşlik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap