SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Umudu başkalarına umut oldu

Umudu başkalarına umut oldu

13 Temmuz 2013 Cumartesi - 11:52




Ordu’da meydana gelen trafik kazasında eşini, iki oğlunu, kardeşini kaybeden baba, aynı kazada yaralanan kızının da tedavi gördüğü hastanede beyin ölü





İstanbul’dan Giresun’un Keşap ilçesine dayısının cenazesine 06 Temmuz 2013 günü amcası İlhan Temüz’ün kullandığı, içinde anne ve ağabeylerinin olduğu araç ile giderken, Ordu’nun Gülyalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Tuğba Temüz(11) tedavi gördüğü Medical Park Ordu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah beyin ölümü gerçekleşti. BABA AYAKTA GÜÇLÜKLE DURABİLDİ Baba Ahmet Temüz, eşini, çocuklarını ve kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, tek umudu araçtan yaralı olarak kurtulan kızıydı. Baba Ahmet Temüz, Kızının beyin ölümünün gerçekleştiği haberi ile yıkılırken, kızının organlarını bağışladı. Kendisine umut olacak olan kızının, organları ile iki kişiye umut oldu. Medical Park Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyon ile Tuğba Temüz’ün böbreğinin bir tanesi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, diğer ise Anltaya’da tedavi gören hastaya nakledilmek üzere götürüldü. Acılı baba, kızının organları nakil aracona konulurken, göz yaşlarını tutamadı. Medical Park Ordu Hastanesi Organ ve Doku Bağış Koordinatörü Dr. Mithat Yağlı, Ahmet Temüz’ün acısının büyük olduğunu belirterek, yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Ahmet bey gerçekten büyük bir özveride bulundu. Kazada eşini, kardeşini ve iki çocuğunu kaybetmişti. Tek umudu Tuğba olduğunu düşünüyorum. Onunda bugün beyin ölümü gerçekleşti. Ahmet bey’e Allahtan sabır diliyorum. Çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Ahmet bey böyle bir durumda böyle bir organ bağışında bulunduğu için hekimler olarak, millet adına teşekkür ediyorum.” Tuğba Temüz’ün canazeyi yarın Keşap’un Yazlık köyünde cenaze namazının ardından defnedilecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap