SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Uluslararası av başladı

Uluslararası av başladı

30 Ocak 2017 Pazartesi - 08:55




İstihbarat Sarp’tan geçen FETÖ’cülerin peşinde... Adres Gürcistan.





15 Temmuz darbe girişimi sonrası Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a kaçan, burada rüşvetle sahte kimlik çıkaran, aralarında Trabzonlu bazı isimlerin de bulunduğu FETÖ’cüler tespit edildi. İstihbarat birimleri Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla komşu ülkeden hainlerin iadesini isteyecek.

İŞ ADAMI VE KAMU PERSONELLERİ VAR

FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen ve büyük maddi destek sağlayan Trabzonlu iş adamı S.S’nin kamu personeli olduğu iddia edilen F.K., F.B., M.A. ve G.G. ile birlikte Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a geçenler arasında olduğu tespit edildi.

ÖNCEDEN ÖĞRENDİLER

FETÖ soruşturmasında şok bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Haklarında arama kararı çıkmadan önce haberdar olan bazı iş adamı ve kamu görevlilerinin Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a kaçtıkları öğrenildi. Araştırmalar sonucunda istihbarat birimleri harekete geçti.


İADELERİNİ İSTEYECEKLER

Gürcistan’da para karşılığında sahte kimlik çıkaran iş adamları ve bazı kamu görevlilerinin kendilerini bu şekilde gizlemeye çalıştıkları iddia edildi. MİT bu kişilerin Gürcü kimliklerini de tespit ederek durumu Dışişleri Bakanlığı’na bildirdi. Bakanlığın da Gürcü yetkililerden bu kişilerin iadesini isteyeceği öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap