SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ülkü Ocakları'ndan muhteşem gece

Ülkü Ocakları'ndan muhteşem gece

06 Haziran 2015 Cumartesi - 17:48




Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Ahmet Öngel, Ali Kınık ve Ahmet Şafak'ın sahne aldığı 19 Mayıs Kapalı spor salonunda muhteşem bir gece gerçekleşt





Binlerce Ülkücünün katılım gösterdiği gecenin açılış konuşmasına tüm Türk Dünyasına ve İslam Coğrafyasına selam göndererek başlayan Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık, "Bu gece öyle afâki ve beyhude bir gece değildir. Bu gece bir olmanın, diri olmanın gecesidir. Bu gece, dün ‘bir’ olduğumuz gibi bundan sonra da ‘bir’ olacağımızı; vatan toprağının dört bir yanına ilan etmenin gecesidir. Bu gece Türk milliyetçilerinin, Şehzadeler şehri, Padişahlar diyarı son kale  Trabzon’dan tüm dünya ya verdiği kuvvetli bir nefes ve hülasa güçlü bir sestir" dedi. Gecenin sonunda 'Şiirler Fırat'a Akıyor' şiir yarışmasının sonuçları açıklanarak dereceye giren ilk üç şiirin sahibine Milletvekili adayları tarafından plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Ayrıca sanatçı Ahmet Şafak'a Trabzonspor'un armasının olduğu plaket hediye edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap