SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ülkü Ocağı Turan'a emanet

Ülkü Ocağı Turan'a emanet

04 Mayıs 2014 Pazar - 11:23




Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanlığına Ali Ekber Turan atandı. Turan, "Üç aylarda, bu kutlu ve mukaddes davanın temsil noktasında bulunmanın verdiği h





Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Murat Özsoy'un yerine atanan Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ekber Turan, "Böyle mübarek üç aylarda, bu kutlu ve mukaddes davanın temsil noktasında bulunmanın verdiği haz ve sorumluluk bilinciyle görevimize başlıyoruz. Yönetici kardeşlerimiz ve dava arkadaşlarımızla aldığımız bayrağı en ileri noktalara taşımaya çalışacağımızdan, yalnızca Allah (c.c.) rızası güdeceğimizden, şehitlerimize, bu dava uğruna çileler çekmiş büyüklerimize ve Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş'e layık birer nefer olmak için var gücümüzle mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerden önce görevde bulunmuş olan herkesi, bu ocaktan yetişmiş tüm değerleri Kavakmeydan'ın emin ellerde olduğundan haberdar ediyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap