SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Türkiye yatırım cenneti oldu

Türkiye yatırım cenneti oldu

01 Mart 2013 Cuma - 08:49




Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne bağışlanan servis aracının teslim töreninde konuştu.





Vakfıkebirli işadamı ve sanayici Ahmet Paşa Sağlam tarafından, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne bağışlanan servis aracının anahtarı, okul bahçesinde düzenlenen törenle Okul Müdürü Sezgin Özdin'e teslim edildi. Okul Müdürü Özdin, bağışlanan araç sayesinde çok daha güzel ve hayırlı işler yapacaklarına inandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ise, "Başbakanımız sayesinde ülkemiz her alanda güzel çalışmalar yaptı. İmam hatipliyim demeye korkan ve çekinen bu memleketin evlatları, diğer öğrenciler gibi hür bir şekilde eğitim-öğretime devam ediyorlar. Son on yılda ülkemizde çok iyi işler yapıldı ve insanlar birbirleri ile daha çok kaynaştı. Bizler de eğitimin her safhasında hükümet olarak destek veriyoruz" dedi. "GÜVEN DUYULAN ÜLKEYİZ" Bakan Yardımcısı Balta, Türkiye'nin artık her alanda güven duyulan ülke haline geldiğini, 76 milyonun çok daha güçlü olduğunu belirtti. Balta, "Türkiye artık yatırım cenneti oldu. Eğer kendi içinizde güvenli olursanız, kendi içinizde barışık olursanız, kendi içinizde demokratik hak ve özgürlükler en üst seviyede olursa dışarıdan gelen insanlar da rahat ve huzurlu olurlar. Şu anda üzerinde uğraştığımız en büyük sıkıntılardan biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu meselesi. Bu kardeşlik projesini inşallah hayırlı bir şekilde neticelenip ülkemiz çok daha ileriye gidecektir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap