SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Türk bayrağı dalgalansın bana yeter

Türk bayrağı dalgalansın bana yeter

02 Şubat 2017 Perşembe - 09:27




Ağrı’da görev yapan Arhavili Hülya Öğretmenin çağrısına memleketinden destek yağdı.





Tutak halkı adına teşekkür etti. Tutak ilçesinde öğretmenlik yapan Hülya Turaman, ilçeye 22 koli kırtasiye malzemesi gönderen Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu’na Tutak halkı adına teşekkür etti.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde öğretmenlik yapan Artvin Arhavili Hülya Turaman, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Turaman, Tutak’ta görev yaptığı Ozan Pınar İlkokulu ve diğer 5 okula yapılan 22 koli kırtasiye malzemesi nedeniyle Belediye Başkanı Hekimoğlu’na tüm Tutak halkı adına teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete öğretmen Hülya Turaman, annesi ile geldi. Başkan Hekimoğlu, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bir Arhavili olarak Ağrı'da görevini ifa eden hemşehrimiz Hülya hocamıza destek vermek, onun mesleğindeki idealist ruhu ve başarma azmine katkıda bulunmak istedik. Öğretmenimizi takdir ediyorum” dedi.

ZOR ŞARTLAR

Yapılan yardımın çok anlamlı olduğunun altını çizen Öğretmen Hülya Turaman ise, “Türkiye’nin bir ucunda zor şartlar altında eğitim ve öğretimi öğrencilerimize vermeye çalışıyoruz. 6 yıldır Tutak’ta görev yapmaktayım severek ve isteyerek.


Çocuklarım benim için çok önemli. Onlara bir şeyler vermek, öğretmek mutluluğun en güzeli. Bu anlayışla Tutak ilçesinde görev yapmaktayım. Sosyal medyada bir paylaşımımla adeta seferber olan doğup büyüdüğüm memleketimin insanları, özellikle belediye başkanım ilçeye gönderdiği birçok kırtasiye malzemesi çocukların mutluluğuna mutluluk kattı. Onların bu sevinci görülmeye değerdi. Tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap