SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Turizmciler büyük düşünüyor

Turizmciler büyük düşünüyor

20 Aralık 2016 Salı - 14:44




Ordu Seyahat Acenteleri ve Otelleri Platformu Derneği Başkanı Ali Aydın, Ordu’da turizmin gelişmesi ve geliştirilmesi için kararlı olduklarını belir





Kısa bir süre önce ilk genel kurulunu gerçekleştirilerek tüzel kişilik kazanan Ordu Seyahat Acenteleri ve Otelleri Platformu Derneği Başkanı Ali Aydın, Ordu’nun doğa, deniz, kış ve eko-turizm konusunda bütün öncelik ve zenginlikleri bünyesinde taşıdığını, bunları tanıtmanın bütün Orduluların görevi olduğunu vurguladı.

Gerek Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun gerekse Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın turizm tanıtım, hizmet ve alt yapı konusunda son dönemde büyük gayret gösterdiklerini belirten Aydın, “Seyahat acenteleri, oteller, turistik tesisler turizmin can damarıdır. Bu sebeple seyahat acenteleri ve turistik tesis sahipleri olarak bir araya gelerek geleceğini turizm olarak çizmiş Ordu’da bu sektörün gelişmesi, turizm pastasını büyümesi, turizm olgusunun canlılık kazanması için elimizi taşın altına koyacağız” diye konuştu.

Aydın, şöyle devam etti: “Ordu’nun turizm kimliğine katkıda bulunmak için dernek olarak çalışmalarımıza kararlı ve sıkı bir şekilde başladık. Özellikle Sayın Valimizin çabalarıyla ilimizin adı turizmde artık sıkça duyuluyor. Son dönemde turizm kimliği kazanmak konusunda hayli mesafe katettik. Özellikle önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Ordu’nun yaz, kış, doğa, deniz ve eko-turizm konularında önemli bir aşama kaydedeceğini gözlemliyoruz. Seyahat acenteleri ve turistik tesis sahip ve yöneticileri olarak turizmin gelişmesi, istihdam sayısının artması, Ordu’nun geçilecek değil kalınabilecek bir şehir olması, Türkiye’nin ve Avrupa’nın önemli şehirlerinden Ordu’ya turizm turları düzenlenmesi için gereken çalışmaları yapacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap