SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Turan, rekorlarına bir yenisini daha ekledi

Turan, rekorlarına bir yenisini daha ekledi

22 Nisan 2015 Çarşamba - 10:31








Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin bu başarısı Trabzon'da olduğu gibi tüm Türkiye'de de yankı buldu. Bu başarıda Okul Müdürü Ali Turan’ın ismini ayrı tutmak istiyorum. Nedeni ise Ali Turan’ın her gittiği okulda mutlaka önemli bir başarıya imza atmasıdır.

Kenan Oltan Lisesi'nde iken üniversite sınavlarında kırmış olduğu rekorlarla ismini tüm Trabzon'a duyuran Turan, daha sonra Sosyal Bilimler Lisesi'nde kurucu müdür olarak birçok başarıya atmıştı. Son olarak Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni futbolda dünya şampiyonu yaparak, eğitim camiasında kırılması zor rekorlara imza attı. Kendisini bir kez daha kutluyor, üniversite sınavlarından spora kadar değişik alanlarda göstermiş olduğu başarılarının devamını diliyorum.

CHP’DE GENEL BAŞKAN NE SORDU?




CHP hafta sonu Seçim bildirgesini açıklayarak, yurt genelindeki Milletvekili aday tanımını gerçekleştirdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi ağırlıklı Seçim Bildirgesi, toplumun her kesiminden büyük destek görüyor. CHP’nin ilk defa halkın her kesimini kucaklayan bir bildirge hazırladığını belirten uzmanlar, CHP’nin bu seçimde ciddi bir rakip olacağının altını çizdiler. Kılıçdaroğlu seçim bildirgesinin hemen ardından İl Başkanları ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları noktasında son bir durum değerlendirmesi yaptı. İl Başkanları’na “Bahane ve mazeret istemiyorum. Bu seçimde kapı kapı gezerek seçim bildirgemizi vatandaşa anlatın” talimatı veren Kılıçdaroğlu, adayların belirlenmesinde oldukça sancılı bir süreç yaşayan Trabzon İl Örgütü ile de biraraya geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun’a “Trabzon’dan başarı bekliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap