SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzonlu sanatçı hedef gösterildi!

Trabzonlu sanatçı hedef gösterildi!

30 Temmuz 2017 Pazar - 17:05




Trabzonlu sanatçı Apolas Lermi sosyal medyada hedef haline getirilince açıklama yayınladı.





Trabzon'un tanınan sanatçılarından Apolas Lermi'ye karşı son günlerde sosyal medyada başlatılan karalama kampanyası sonrası Lermi yine sosyal medyadan açıklama yayınlayarak cevap verdi. Trabzonspor'un 50. yıl etkinliklerinde sahne alacak olan Lermi'ye yönelik ırkçı söylemlerde bulunulması sonrasında bazı internet sitelerinde de sanatçı hakkında hedef gösterilecek şekilde haberler yayınlandı.

Bunun üzerine açıklama yayınlayan Lermi "Başımıza gelebilecek olan olumsuz şeylerin sorumlusu bu kişilerdir" ifadelerini kullanarak yaşananların boyutunu gözler önüne serdi.

Lermi yaptığı açıklamada tespit ettikleri sosyal medya hesaplarını da paylaşarak şu ifadeleri kullandı; "Aşağıdaki linkte profili bulunan K. A. K. isimli bir ırkçı, hakkımızda yalan ve iftira dolu bazı açıklamalarda bulunmuş ve bizi halka karşı hedef göstermiştir.

Bu kişinin de yazarı olduğu bir internet haber sitesi yine bizi hedef gösteren bir haber yapmıştır.  Bazı haber sisteleri de bu yalan haberi Kopyala-Yapıştır şeklinde alarak paylaşmıştır. Bu bölücü ve ırkçı grubun Karadeniz'de yükselen başarımızdan ve şike sürecinde Trabzonspor'a çıktığımız destekten rahatsız olduğunu düşünüyoruz. Başımıza gelebilecek olumsuz şeylerin sorumlusu bu kişi ve bu yalan haberi paylaşan haber sitelerinin yöneticileridir. Bizim bütün müzik çalışmalarımız Kültür Bakanlığı'nın onayıyla yapılmaktadır. Yasal olmayan hiçbir çalışmamız yoktur.

Kişilik haklarımıza yapılan yasadışı saldırılardan dolayı bu ve diğer kişiler hakkında en kısa zamanda yasal işlemlere başlayacağız. Lütfen Resmi Hesaplarımızdan yapılmayan hiçbir açıklamaya itibar etmeyin."


Trabzonlu sanatçı hedef gösterildi! İsyan etti...

Apolas Lermi bu açıklamanın ardından yeni bir açıklama daha yayınladı. İşte o açıklama; "Trabzonspor'un 50.Yıl kutlamasını gölgelemek için, bazı kişiler müzik-kültür çalışmalarım üzerinden beni ve Trabzonspor'u karalama kampanyası başlatmıştır. 

Trabzonspor düşmanı bu kişiler 'Türklük' şemsiyesi altında yalan haberler yapmakta ve sosyal medya kanallarında paylaşmaktadır. Trabzon halkının hassasiyetleri üzerinden Trabzon halkının öz evladı Apolas Lermi hedef gösterilmektedir.

Biz kültürümüzü temsil etmek için davet edilen her ülkeye gideriz. Davet gelirse Türkmenistan, Arabistan ve İran'a da gidebiliriz. 

Söz konusu video-foto misafirlik için gittiğimiz bir evde çekilmiştir. Evdeki semboller ev sahibini bağlar; misafiri değil. 


Bahsedildiği gibi Santa bir çete ismi değildir. Trabzonlular'ın da gittiği Gümüşhane'ye bağlı bir yaylanın adıdır. Harabeleriyle ünlüdür. Güzeldir, tarihtir, kültürdür.  

Sevenlerimiz bilsinki Apolas Lermi'nin bütün çalışmaları T.C Kültür Bakanlığı onayıyla yayınlanmaktadır. Yasal olmayan ve açıklayamayacağımız hiçbir çalışmamız yoktur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap