SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da Kurtuluş coşkusu

Trabzon'da Kurtuluş coşkusu

24 Şubat 2015 Salı - 13:54




Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.





Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenle kutlandı. Trabzon Valiliği önündeki törende, Vali Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

12_5

Törene, Vali Öz’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Murat Köksal, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.  

13_3

Program, Trabzon Valiliğindeki törenin ardından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreniyle devam etti.

15_2

Burada gerçekleştirilen törende Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Piyade Yarbay Cengiz Cankurt tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.

14_2

Konuşmaların ardından Vali Öz, Trabzon’un kurtuluşunun 97. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda birinci olanlara ödüllerini verdi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap