SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da karneler dağıtıldı

Trabzon'da karneler dağıtıldı

23 Ocak 2015 Cuma - 13:21




Trabzon’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise eğitiminin ilk yarı yılını tamamlayarak  karnelerini alacak olan 144 bin 993 öğrenci ile tüm milli e





 Trabzon’un bir eğitim kenti olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Vali Öz, “Trabzon, eğitim kenti olma yolunda hem okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseleri hem de Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Avrasya üniversitesiyle eğitim kenti olarak önemli adımlar atıyor. Eğitim öğretim alt yapısının daha da güçlendirilmesi için yeni tamamlanan ve devam eden yatırımlarımız var. Bunun yanında bu yılki yatırımlarımıza mesleki ve teknik eğitim okullarımızda ağırlık verdik. Yeni endüstri liselerimiz, ticaret meslek liselerimiz, diğer meslek okullarıyla beraber mesleki eğitimde alt yapımızı güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

“Öğrencilerimiz yarından itibaren yarı yıl tatiline giriyorlar. Yorucu bir yarı yılı yılını tamamladılar. Bu vesileyle karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milli Eğitim camiamıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Velilerimiz ve öğrencilerimizin kitap okuyarak, tiyatro, sinema ve spor etkinlikleri ile dolu güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini ve  ikinci yarıyıla daha zinde bir şekilde girmelerini diliyorum.

Eğitim sistemimizde bir not sistemimiz var. Bu notlar öğrencilerimiz açısından zaman zaman iyi kimi zamanda olumsuz olabilir. Bunların her zaman telafisi vardır. Mutlaka önümüzdeki süreçte daha iyi olacaktır. Bu konuda hem öğrencilerimizin daha sabırtı ve bu sürece hazırlıklı olmalarını  velillerimizinde bu konuda hoşgörülü olmasını ve öğrencilerimizi motive etme yönünde gayret göstermelerini özellikle bekliyorum. Bütün öğrencilerimize yarı yılın güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap